Чанта за въздушна болест

2021-06-30

Чантата за въздушна болест има за цел да предотврати кабината по вътрешни или международни маршрути, някои от нашите клиенти за въздушна болест или симптом на неразположение на тялото, като повръщане на борда, авиокомпанията в машинното отделение, готова за пътниците да повръщат чантата, за да се предотврати повръщането на пътниците на борда , в допълнение, може да се използва и за товарене на пътници, които не се нуждаят от боклуци.

Основното обяснение

поставени
Airsickness bags are usually поставени in the cabin seats or distributed by flight attendants.

използвайте
1. In case of vomiting, tear the sealing mouth of the airsickness vomiting bag and it can be използвайтеd for vomiting.
2. След като слезете от самолета, хвърлете торбата с въздушна болест в кофата за боклук или на определеното място.

Предотвратяване на повръщане
1. В първата вечер преди полета, трябва да се осигури достатъчен сън и почивка, вторият ден ще има достатъчно енергия, за да поеме полета.
2. Оралните лекарства за болест на движението половин час преди излитането на самолета могат да предотвратят повръщането на пациента за 5,6 часа.
3. Седалките, които са далеч от двигателя и близо до прозореца, трябва да бъдат избрани възможно най -далече, така че да се намали ударът и да се разшири зрителното поле. Обърнете внимание, за да запазите пространството ориентирано, линията на видимост трябва да бъде възможно най -далечна, гледайте облаците и планините, реките в далечината, не гледайте облаците близо.
4. Пациентите трябва да се упражняват възможно най -малко по време на излитане, пресичане на облака, завиване, кацане и голям шок и турбуленция. По -специално, главата трябва да бъде фиксирана и да не се върти.
5. Избягвайте реакциите на коляно. Ако видите някакви признаци на повръщане във вашия квартал, незабавно напуснете мястото и избягвайте зрението си.
6. In the event of airsickness, be careful not to interrupt your concentration and keep your gaze focизползвайтеd under mild conditions. If it is heavy, it should be kept quiet and seated. It is best to lie on your back and fix your head. More serious, as a result of vomiting and body water loss, to supplement physiological saline in time.
7. За да предотвратите повръщане, намалете приема на течности четири часа преди излитане и до кацане.
8. Около 10 минути преди качването можете да носите електронния инструмент за борба с болестта и повръщане до акумулаторната точка Neiguan. Общо има 1-5 нива.
9, често докосвайте пръстите на краката си, усуквайте кръста си, изправяйте се, така че да стимулира кръвообращението.
10. Flying for long periods of time can be dangerous for older people or those with heart disease, becaизползвайте it can caизползвайте blood clots to form in the legs.

On the plane, many passengers will appear airsickness, vomiting, stomachache, palpitation and other situations, some becaизползвайте of their own physical quality reasons, some is caизползвайтеd by improper diet. Here, the flight attendants remind passengers to pay attention to the following matters before taking the plane.


  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy