Определение и изисквания за цветни хартиени салфетки?

2022-03-09

Цветна хартиена салфетка, as the name suggests, is a napkin with various colors printed on a white paper napkin. We are used to using white napkins, but it is a little monotonous and the color is not rich enough. Colored Paper Napkin is the sublimation of white napkins, allowing colorful napkins and dining themes to set off each other to create a colorful dining environment. 


Тъй като салфетките са тясно свързани с живота на хората и са включени в индустрията на услугите, използваните мастила трябва да бъдат безопасни, нетоксични, силно залепващи и непропускащи.


Печатът на салфетки първоначално се отпечатва с мазно мастило, което се характеризира с добра адаптивност към машината, но миризмата на отпечатания материал е особено силна. Някои принтери за салфетки, използващи технология за висок печат, се опитват да използват гликолово мастило (може да се мие) за отпечатване на салфетки, за да премахнат миризмата на отпечатъка, но този процес среща някои проблеми, като кървене на мастило, когато отпечатъкът се натъкне на гликолова хартия (течността се разпространява или прониква в хартията); в допълнение, машинната адаптивност на това мастило не е идеална, така че мастилото, използвано от Dongzhong Media, е чисто растително ядливо мастило на водна основа.





  • QR
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy